Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Takim me gazetarë dhe ekspertë në fushën e medias në Tiranë

Projekte

Takim me gazetarë dhe ekspertë në fushën e medias në Tiranë

Në datat 30 dhe 31 Tetor 2020, Qendra e Tiranës për Gazetari Ekselente (TCJE) organizoi një takim me gazetarë dhe ekspertë në fushën e medias në librarinë Tirana Times, si pjesë e projektit me titull ‘’Zhvillimi i mendimit kritik ndaj medias shqiptare’’ financuar nga Instituti Shqiptar i Medias dhe Bashkimi Evropian.

Gjatë takimit u prezantua botimi ‘’Aftësimi mediatik’’ i përgatitur nga TCJE si pjesë e këtij projekti. Gazetarët prezent në takim dhanë mendimet e tyre mbi botimin informues dhe morrën pjesë në një bashkëbisedim aktiv mbi temën e aftësimit mediatik. Gazetarët dhe ekspertët nga Tirana e vlerësuan me përshtypje shumë të mira takimin.

Comments (11)

 1. 2standings

  27 Janar, 2023 at 5:17 am
 2. coursework resources https://brainycoursework.com/

  5 Shkurt, 2023 at 12:27 pm
 3. coursework writing service uk https://courseworkninja.com/

  5 Shkurt, 2023 at 1:38 pm
 4. 5 Shkurt, 2023 at 3:00 pm
 5. coursework moderation https://mycourseworkhelp.net/

  5 Shkurt, 2023 at 4:36 pm
 6. 5 Shkurt, 2023 at 6:21 pm
 7. 5 Shkurt, 2023 at 7:38 pm
 8. coursework sample of written work https://coursework-expert.com/

  5 Shkurt, 2023 at 9:17 pm
 9. 5 Shkurt, 2023 at 9:43 pm
 10. courseworks help https://buycoursework.org/

  5 Shkurt, 2023 at 11:28 pm
 11. coursework questions https://courseworkdomau.com/

  6 Shkurt, 2023 at 1:23 am

Comments are closed.