Kreu

TCJE fokusohet në mbulimin mediatik që forcon demokracinë dhe shtetin ligjor në Shqipëri. Ajo gjithashtu synon të ndihmojë në përmirësimin e lirive të medias, mbështetur forcimin e rolit të medias në shoqërinë shqiptare.

Na shkruani për informacione më të detajuara.
Do ju kontaktojmë së shpejti.

Telefon

+ 355 444 000 84

Projekte & Investigime

Untitled-1 copy-min
1200px-Flag_of_NATO.svg

Publikime