Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Takim me studentë gazetarie në Shkodër

IMG-20201118-WA0010-1024x768
Trajnime & Evente

Takim me studentë gazetarie në Shkodër

Qendra e Tiranës për Gazetari Ekselente (TCJE) organizoi në Shkodër, në qendrën rinore Arka, në datën 7 tetor, një takim me student të gazetarisë nga Universiteti i Shkodrës, si pjesë e projektit me titull ‘’Zhvillimi i mendimit kritik ndaj medias shqiptare’’ financuar nga Instituti Shqiptar i Medias dhe Bashkimi Evropian.

Gjatë takimit u prezantua botimi ‘’Aftësimi mediatik’’ i përgatitur nga TCJE si pjesë e këtij projekti. Pjesëmarrësit treguan interes dhe kureshtje për botimin duke e vlerësuar atë si një ndihmë në mendimin kritik ndaj medias. Gjithashtu pati një bashkëbisedim të frytshëm rreth problemeve të medias në Shqipëri dhe asaj çka mund të bëhet për t’i ndryshuar.

Comments (67)

 1. 1pungent

  22 Qershor, 2022 at 2:34 pm
 2. 3farcical

  4 Korrik, 2022 at 9:10 pm
 3. writing a dissertation literature review https://professionaldissertationwriting.com/

  5 Korrik, 2022 at 5:07 pm
 4. doctoral dissertation writing assistance https://helpwithdissertationwritinglondon.com/

  5 Korrik, 2022 at 8:30 pm
 5. creative writing course in mumbai https://dissertationwritingcenter.com/

  5 Korrik, 2022 at 10:48 pm
 6. phd dissertation writing https://dissertationhelpexpert.com/

  6 Korrik, 2022 at 1:16 am
 7. 6 Korrik, 2022 at 4:15 am
 8. dissertation help scam https://examplesofdissertation.com/

  6 Korrik, 2022 at 5:44 am
 9. dissertation help in delhi https://writing-a-dissertation.net/

  6 Korrik, 2022 at 8:10 am
 10. 6 Korrik, 2022 at 10:27 am
 11. 6 Korrik, 2022 at 2:41 pm
 12. writing dissertation chapters https://writingadissertationproposal.com/

  6 Korrik, 2022 at 8:58 pm
 13. writing dissertation abstract https://dissertationhelperhub.com/

  7 Korrik, 2022 at 2:59 am
 14. creative writing course in mumbai https://customthesiswritingservices.com/

  7 Korrik, 2022 at 6:23 am
 15. borgata online casino new jersey https://download-casino-slots.com/

  25 Korrik, 2022 at 6:38 pm
 16. foxwood online casino https://onlinecasinofortunes.com/

  25 Korrik, 2022 at 11:47 pm
 17. nj online casino no deposit bonus https://newlasvegascasinos.com/

  26 Korrik, 2022 at 2:19 am
 18. sugarhouse online casino pa https://trust-online-casino.com/

  26 Korrik, 2022 at 4:52 am
 19. 26 Korrik, 2022 at 5:32 am
 20. hardrock casino online https://9lineslotscasino.com/

  26 Korrik, 2022 at 10:05 am
 21. nj online casino golden nugget https://free-online-casinos.net/

  26 Korrik, 2022 at 10:52 am
 22. 26 Korrik, 2022 at 2:07 pm
 23. online casino paysafe https://cybertimeonlinecasino.com/

  26 Korrik, 2022 at 4:37 pm
 24. san manuel online casino https://1freeslotscasino.com/

  26 Korrik, 2022 at 6:45 pm
 25. online casino no deposit https://vrgamescasino.com/

  26 Korrik, 2022 at 10:04 pm
 26. 27 Korrik, 2022 at 4:46 am
 27. gta online diamond casino heist https://onlineplayerscasino.com/

  27 Korrik, 2022 at 6:09 am
 28. turning stone online casino login https://ownonlinecasino.com/

  27 Korrik, 2022 at 9:45 am
 29. riversweeps 777 online casino app https://all-online-casino-games.com/

  27 Korrik, 2022 at 10:16 am
 30. big fish casino online https://casino8online.com/

  27 Korrik, 2022 at 1:50 pm
 31. avast secureline vpn review https://freevpnconnection.com/

  7 Gusht, 2022 at 1:57 pm
 32. free vpn for macbook https://shiva-vpn.com/

  7 Gusht, 2022 at 5:19 pm
 33. norton secure vpn https://freehostingvpn.com/

  7 Gusht, 2022 at 7:30 pm
 34. 7 Gusht, 2022 at 9:29 pm
 35. buy vpn service https://imfreevpn.net/

  8 Gusht, 2022 at 12:34 am
 36. vpn free trial no credit card https://superfreevpn.net/

  8 Gusht, 2022 at 2:14 am
 37. free vpn browser https://free-vpn-proxy.com/

  8 Gusht, 2022 at 3:28 am
 38. gay dating site/crosword https://gay-singles-dating.com/

  23 Gusht, 2022 at 2:00 pm
 39. gay dating east tennessee https://gayedating.com/

  23 Gusht, 2022 at 3:34 pm
 40. which online dating site is best? https://freephotodating.com/

  24 Gusht, 2022 at 11:42 am
 41. 24 Gusht, 2022 at 1:47 pm
 42. dating sites free for men https://adult-singles-online-dating.com/

  24 Gusht, 2022 at 4:33 pm
 43. 24 Gusht, 2022 at 7:14 pm
 44. 24 Gusht, 2022 at 8:21 pm
 45. free app for online meeting https://speedatingwebsites.com/

  24 Gusht, 2022 at 11:56 pm
 46. 25 Gusht, 2022 at 4:06 am
 47. best free dating site https://lavaonlinedating.com/

  25 Gusht, 2022 at 5:28 am
 48. best sites for online dating https://freeadultdatingpasses.com/

  25 Gusht, 2022 at 9:00 am
 49. 25 Gusht, 2022 at 10:56 am
 50. best dating sites for free https://zonlinedating.com/

  25 Gusht, 2022 at 1:39 pm
 51. 25 Gusht, 2022 at 2:57 pm
 52. online casino slots real money https://onlinecasinos4me.com/

  30 Gusht, 2022 at 7:56 am
 53. chumba casino online mobile https://online2casino.com/

  30 Gusht, 2022 at 10:51 am
 54. online casino spanish https://casinosonlinex.com/

  30 Gusht, 2022 at 7:36 pm
 55. free gay chat fcn free chat network https://newgaychat.com/

  3 Shtator, 2022 at 1:14 am
 56. first gay chat https://gaychatcams.net/

  3 Shtator, 2022 at 5:00 am
 57. indian gay chat room https://gaychatspots.com/

  3 Shtator, 2022 at 11:30 am
 58. ring central gay pnp slam 2019 room chat code https://gay-live-chat.net/

  3 Shtator, 2022 at 4:14 pm
 59. 3 Shtator, 2022 at 7:23 pm
 60. chat avenue gay room https://gayphillychat.com/

  4 Shtator, 2022 at 12:51 am
 61. gay chat men’s room https://gaychatnorules.com/

  4 Shtator, 2022 at 4:47 am
 62. gay online chat sites https://gaymusclechatrooms.com/

  4 Shtator, 2022 at 10:20 am
 63. gay skype chat room https://free-gay-sex-chat.com/

  4 Shtator, 2022 at 5:19 pm
 64. free asian gay chat lines https://gayinteracialchat.com/

  4 Shtator, 2022 at 6:37 pm

Comments are closed.