Kreu

TCJE fokusohet në mbulimin mediatik që forcon demokracinë dhe shtetin ligjor në Shqipëri. Ajo gjithashtu synon të ndihmojë në përmirësimin e lirive të medias, mbështetur forcimin e rolit të medias në shoqërinë shqiptare.

Na shkruani për informacione më të detajuara.
Do ju kontaktojmë së shpejti.

Telefon

+ 355 444 000 84

Projekte & Investigime

bulmet
dat9ll2-0bd60744-ccea-45dc-978d-b2a785df7dd1
bigstock-Food-Safety-Word-Cloud-Collage-181436173-1

Publikime