Blog Archives

Socialistët tërheqin kërkesën për rimbajtjen e zgjedhjeve në qarkun veriperendimor

Partia Socialiste ka tërhequr një kërkesë të bërë para pak ditësh për anullimin e rezultateve të zgjedhjeve parlamentare të 23 qershorit në qarkun e Lezhës dhe rimbajtjen e tyre. Damian Gjiknuri, këshilltari ligjor kryesor i socialistëve mbi çështjet zgjedhore, u

Tagged with:
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013

Socialists withdraw request for do-over election in northwestern county

The Socialist Party has withdrawn an earlier appeal seeking to void the results of the June 23 parliamentary elections in the electoral district of Lezha and hold a do-over election. The Socialists’ chief legal adviser on election affairs, Damian Gjiknuri, said

Tagged with: ,
Posted in Elections 2013, Featured

Socialistët kërkojnë përsëritjen e zgjedhjeve në Qarkun e Lezhës

Rinumërimi në Shkodër nuk nxjerr ndryshime nga rezultatet e mëparshme Partia Socialiste ka dorëzuar zyrtarisht pranë Kolegjit Zgjedhor të Shqipërisë kërkesën për përsëritjen e zgjedhjeve në qarkun veriperëndimor të Lezhës. Nëse miratohet, për sa i përket kohës dhe logjistikës, kërkesa

Tagged with: ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013

Socialists seek do-over election for Lezha County

Shkodra recount shows no changes from earlier results The Socialist Party has officially filed a request with Albania’s Electoral College to repeat the elections in the northwestern county of Lezha. If approved, in terms of time and logistics, the request

Tagged with: , ,
Posted in Elections 2013, Featured
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More