Zgjedhje 2013

Zgjedhjet e 2013, një projekt i TCJE-së synon të ndihmojë publikun shqiptar dhe ndërkombëtar të ketë akses në një mbulim mediatik profesional, të pavarur dhe të paanshëm përpara, gjatë dhe pas 23 qershorit, 2013, kur mbahen zgjedhjet parlamentare në Shqipëri.

Shqipëria Voton: Mbulim Direkt në Twitter

Të fundit në Zgjedhje 2013:

 

Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More