Blog Archives

Përmbledhje ekzekutive: Zgjedhjet dhe partitë politike që nga viti 1991

Shqipëria do t’i zhvillojë zgjedhjet parlamentare më 23 qershor 2013. Këto janë zgjedhjet e shtata radhazi që nga rënia e regjimit komunist më 1992. Megjithëse kanë kaluar më shumë se dy dekada që nga zhvillimi i zgjedhjeve të para pluraliste,

Tagged with: , , , ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013

ZGJERUAR: Kriza e KQZ rrezikon mbajtjen e zgjedhjeve në qershor

Përgatitjet për zgjedhjet parlamentare në 23 qershor janë vënë në rrezik për shkak të krizës në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, e krijuar si pasojë e vendimit të parlamentit për të zëvendësuar njërin prej anëtarëve të këtij trupi të pavarur përgjegjës

Tagged with: , , ,
Posted in Kryesore, Veshtrim i Zgjeruar, Zgjedhje 2013
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More