Blog Archives

Partnerët e Shqipërisë të vëzhgojnë nga afër zgjedhjet e së dielës

Me qindra vëzhgues do të jenë të pranishëm në qendrat e votimit anembanë Shqipërisë ditën e zgjedhjeve. Partnerët ndërkombëtarë të Shqipërisë – me në krye Bashkimin Evropian, Shtetet e Bashkuara dhe OSBE-në – kanë rigjallëruar vëmendjen e tyre mbi Shqipërinë

Tagged with: , , , , , , , ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013

Arrihet konsensui mbi tre ligjet e integrimit në BE përpara zgjedhjeve

Në një seancë speciale pikërisht përpara shpërndarjes së parlamentit përpara zgjedhjeve parlamentare të 23 qershorit, partitë kryesore të Shqipërisë i dhanë fundit debatit një vjeçar për miratimin e tre ligjeve të kërkuara nga Komisioni Evropian për t’i hapur Shqipërisë rrugën

Tagged with: , , ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013

Consensus reached on EU integration laws ahead of elections

In a special session summoned just before the dissolution of parliament ahead of the June 23 general elections, Albania’s major parties put an end to a year-long debate over the approval of three laws required by the European Commission to

Tagged with: , , ,
Posted in Elections 2013, Featured

BE: Zgjedhjet një test për demokracinë, integrimin në BE

Bashkimi Evropian ka deklaruar se zgjedhjet parlamentare të 23 qershorit do të jenë një test thelbësor për funksionimin e duhur të institucioneve demokratike në vend dhe progresin drejt integrimit në BE Ambasadori i BE në Tiranë, Ettore Sequi, bëri thirrje

Tagged with: , ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013

EU says elections to be test for democracy, EU path

The European Union says the June 23 general elections will be a test for the smooth functioning of the country’s democratic institutions and progress on the EU integration path. EU ambassador to Tirana Ettore Sequi appealed for particular focus on

Tagged with: , , , , ,
Posted in Elections 2013, Featured
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More