Blog Archives

Socialistët kërkojnë përsëritjen e zgjedhjeve në Qarkun e Lezhës

Rinumërimi në Shkodër nuk nxjerr ndryshime nga rezultatet e mëparshme Partia Socialiste ka dorëzuar zyrtarisht pranë Kolegjit Zgjedhor të Shqipërisë kërkesën për përsëritjen e zgjedhjeve në qarkun veriperëndimor të Lezhës. Nëse miratohet, për sa i përket kohës dhe logjistikës, kërkesa

Tagged with: ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013

Kolegji Zgjedhor i Shqipërisë vendos kundër rinumërimit në Lezhë

Kolegji Zgjedhor i Shqipërisë, një grup gjykatësish me autoritetin më të lartë mbi çështjet zgjedhore, ka vendosur të anullojë rinumërimin e votave në Lezhë, duke hedhur poshtë një vendim të mëparshëm të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. As ky vendim dhe

Tagged with: , ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More