Blog Archives

ZGJERUAR: Partitë përfundojnë një fushatë zgjedhore të dominuar nga çështjet ekonomike

Mitingjet në tre qytete shënojnë fundin e fushatës zgjedhore në Shqipëri. Demokratët në pushtet e mbështetën fushatën në arritjet e tyre gjatë tetë viteve të fundit, ndërkohë që opozita e drejtuar nga socialistët ka premtuar të luftojë korrupsionin dhe të

Tagged with: , , , , , , ,
Posted in Kryesore, Veshtrim i Zgjeruar, Zgjedhje 2013
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More