Rreth nesh

DSCN1643Qendra për Ekselencë në Gazetari – Tiranë (TCJE) është një organizatë joqeveritare dhe jofitimprurëse që synon të përmirësojë cilësinë e gazetarisë në Shqipëri, duke ofruar një mbulim mediatik profesional dhe të pavarur  që është i lirë nga presionet politike dhe komerciale me cilat përballen shpesh mediat shqiptare.

TCJE fokusohet në mbulimin mediatik që forcon demokracinë dhe sundimin e ligjit në Shqipëri. Ajo gjithashtu synon të ndihmojë në përmirësimin e lirive të medias, mbështetur forcimin e rolit të medias në shoqërinë shqiptare.

 

Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More