Blog Archives

Thirrje për aplikime

Tirana Centre for Journalistic Excellence (TCJE), me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Shqipëri, po hap një thirrje për gazetarë të rinj në kuadër të projektit “Food Safety Investigation: can we trust what we eat?” (‘Siguria Ushqimore: mund të kemi besim në

Posted in Njoftime, Notices

TCJE mban ligjërata rreth gazetarisë së të drejtave të njeriut

Qendra për Ekselencë në Gazetari (TCJE) ka zhvilluar një seri leksionesh mbi gazetarinë e të drejtave të njeriut për përfaqësuesit e medias dhe shoqërisë civile. Leksionet, të cilët janë të hapur për pjesëmarrjen e gazetarëve dhe përfaqësuesve të shoqërisë civile

Posted in Njoftime

TCJE.org launches elections platform

New bilingual media platform to offer English and Albanian election coverage The Tirana Centre for Journalistic Excellence, a nonprofit organization, officially launched its elections coverage program on May 22 at an event with the participation of representatives from the country’s

Tagged with:
Posted in Njoftime, Notices
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More