Botimet tona

Librat

TCJE.org ka marrë të drejtat e botimit në shqip, përkthyer dhe botuar disa libra ndërkombëtarë rreth gazetarisë bashkëkohore në kontekstin global dhe rajonal. Titujt e mëposhtëm janë në dispozicion në gjuhën shqipe. Kontaktoni info[at]tcje.org për më shumë informacion se si mund t’i merrni këto libra.

 

tcjebook2  tcjebook1

tcjebook3a tcjebook3b 

tcjebook5 tcjebook4

Botimet elektronike

Gazetaria e te drejtave te njeriut
Faqja e mbulimit te zgjedhjeve 2013
Zgjedhjet dhe partitë politike që nga viti 1991 [pdf]

Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More