Blog Archives

Mijëra ton mish i importuar, Shqipëria treg i rezervave të dyshimta

Statistikat zyrtare tregojnë shifra të larta të mishit që importohet në vendin tonë, ndërsa ekspertët ngrenë pikëpyetje për sigurinë e kushteve të transportit dhe aftësinë e institucioneve për të garantuar cilësinë. Lexoni shkrimin e plote nga TCJE ne gazeten MAPO.  

Posted in Featured, Kryesore

Thirrje për aplikime

Tirana Centre for Journalistic Excellence (TCJE), me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Shqipëri, po hap një thirrje për gazetarë të rinj në kuadër të projektit “Food Safety Investigation: can we trust what we eat?” (‘Siguria Ushqimore: mund të kemi besim në

Posted in Njoftime, Notices

Përse politika e jashtme po mungon nga fushata zgjedhore në Shqipëri

Kur flitet për marrëdhëniet me fqinjët, Tirana ka pasur një qasje amatore ndaj politikës së jashtme, teksa diplomacia e saj shfaq arrogancë dhe shpesh padituri në punët e jashtme – të ndërthurura këto me një qasje populiste, e cila ka

Posted in Kryesore, Zgjedhje 2017

Why foreign policy is missing from Albania’s electoral campaign

  It is understandable that in a small country like Albania foreign policy is not going to get much attention on the campaign trail. That’s even more the case in a small country that is poor, has frighteningly high unemployment

Posted in Elections 2017, Featured

Three largest parties try to lure voters with pledges of lower taxes, new jobs

With the electoral campaign already underway after the overcome of a 3-month political deadlock, all three major parties, including the Socialist Party and the Socialist Movement for Integration which led the country for the past four years are offering lower

Posted in Elections 2017, Featured
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More