Përmbledhje ekzekutive: Zgjedhjet dhe partitë politike që nga viti 1991

Shqipëria do t’i zhvillojë zgjedhjet parlamentare më 23 qershor 2013. Këto janë zgjedhjet e shtata radhazi që nga rënia e regjimit komunist më 1992. Megjithëse kanë kaluar më shumë se dy dekada që nga zhvillimi i zgjedhjeve të para pluraliste, ende ekzistojnë pikëpyetje mbi aftësitë dhe vullnetin e partive politike për të organizuar zgjedhje të lira dhe të drejta, bazuar në standardet ndërkombëtare.

 

Lexoni raporting e plotë 15 faqësh duke shkarkuar më poshtë:
Elections 2013 Executive Briefing SHQIP (pdf)

Tagged with: , , , ,
Posted in Kryesore, Zgjedhje 2013
Follow TCJE: Twitter Facebook

TCJE presentation

A different approach: Implementing a nonprofit media model, TCJE’s mission is to improve the quality of journalism in Albania, focusing on providing coverage that strengthens democracy, rule of law and human rights. More

Supporting quality coverage: Find out about our donors and partners and how you too can assist. More